עוגיות בננה ושוקולד מריר טבעוניות

עוגיות בננה
ושוקולד מריר
טבעוניות
עוגיות בננה
ושוקולד מריר טבעוניות
מתכון לכ- 20 עוגיות

מצרכים: 2 בננות בשלות וחתוכות לפרוסות-
200 גרם
1/3 כוס ועוד כף שמן קוקוס
בטמפרטורת החדר- 75 גרם
חצי כוס חצי סוכר - 100 גרם
כפית תמצית וניל
כפית חומץ
כוס וחצי פחות כף קמח- 200 גרם
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
חפיסת שוקולד מריר קצוץ- 100 גרם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה : בננות, חצי סוכר, תמצית וניל, חומץ ושמן קוקוס לתערובת אחידה.
3 מוסיפים קמח ואבקת סודה ומערבבים עד שהתערובת הומוגנית.
4 מוסיפים את שברי השוקולד המריר ומערבבים קלות, רק עד להטמעה של חתיכות השוקולד בתוך התערובת.
5 בעזרת 2 כפות או בידיים לחות, יוצרים עיגולים ומניחים במרווחים שווים על גבי 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה.
6 אופים כ- 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
7 מצננים לחלוטין ומגישים.
הארות והערות:
1 העוגיות במיטבן כ- 3 ימים בטמפרטורת החדר.
2 ניתן להוסיף לתערובת גם 50 גרם אגוזים, מכל סוג שאוהבים.
3 ניתן להקפיא את העוגיות עד כחודש בכלי אטום.
2 ניתן להוסיף לתערובת גם 50 גרם אגוזים,
מכל סוג שאוהבים.
3 ניתן להקפיא את העוגיות
עד כחודש בכלי אטום.
מתכון מאת דניאל לאור, קונדיטורית ובעלים של
Sweet Petite - Vegan Patisserie.
מתכון מאת דניאל לאור, קונדיטורית ובעלים של
Sweet Petite - Vegan Patisserie.